Saját Csábításból jeles háttér

Jajjaj, megint jön egy őrület. :D Ezúttal be lehet rakni az unalmas csíkos háttér helyére akár a kedvenc fiúddal kapcsolatban, vagy akár animés háttereket. A brazil szerveren kezdődött az egész, az amordoce.com-on, és azt hiszem lassan a többi szerverre is átszáll. Itt képekben megmutatom, hogyan lehet bármilyen szerveren beállítani, hogy ne csak brazilon lehessen.
 
 1. Először kattints az alábbi linkre: userstyles.org/styles/browse?search_terms=Amor+Doce Itt vannak a különböző stílusok az Amor Doce-re. Itt nézegethetsz, lapozgathatsz, hogy melyiket szeretnéd. Ezt fogod látni:

   
 2. Utána rákkatintasz arra, amelyiket szeretnéd. (Én most a Pikachusat választottam.) Itt nektek mellé egy kék "dobozt" fog kidobni szöveggel a stílus képe mellé. Ne aggódj, kattints rá a "kék dobozban" az aláhúzott Install Stylish-ra. Aztán ,,Hozzáadás".
 3. Most sikerült letölteni. Onnan tudod, hogy kész van, hogy a jobb felső oldalon egy furcsa S betű van. A következő lépés, hogy rákattintasz az "Install with Stylish" feliratú zöld gombra. Ha megvan az S betű, de nem alakult át olyanná, mint a képen, frissítsd a böngészőt.

 4.  Style installed! Ezután menj rá az amordoce.com-ra, és ott láthatod a stílust (a logó helyére is van kép, de az bejelentkezés nélkül nem látszik)
  A biztonság kedvéért link: www.amordoce.com/ (Sry, ezen a képen csak a fele látszik az egésznek) Itt már alapból beállítva lesz neked.

 5. Kattints rá a jobb felső sarokban a S betűre, és (nektek ott még csak 1 lesz, de) menjetek rá az Editre a név alatt. A másik két gombot is lehet próbálni: Disable ---> Eltűnteted a hátteret. Enable ---> Ezzel lehet visszahozni, ha eltüntetted. Delete ---> Ezzel tőrlöd, ha nem kell neked a gyűjteménybe a háttér.

 6. Itt a két Code rész között van egy sor, ami úgy kezdödik, hogy "Applies to". Ott az amordoce.com már be van írva. Úgy rakhatod be a csabitasboljeles.hu-ra, hogy ráklikkelsz az "Add"-ra, és amikor megjelent az új sor, oda beírhatod, hogy csabitasboljeles.hu. Persze azt is teheted, hogy amordoce.com-ot törlöd ki, és annak a helyére írod. Nincs már ezen a képen, de a bal oldalon van egy olyan az "Edit Style" alatti feliratok között, hogy  és ha azt megnyomod kész is.

 7. Ezután már csak az a dolgod, hogy belépj a Csábításból jelesre, és ott ugyanúgy eltüntetheted a képet, mert már ott is benne van, ha ráklikkelsz az S-re a jobb felső sarokban!

A videós tutorial megtalálható a következő linken a Miharu Channelen!

www.youtube.com/watch?v=9hPwQUvwSzA

Saját téma készítése
www.youtube.com/watch?v=zAhtNdZTmSw

 

Amit hozzátennék, hogy bármelyik másik témát (amit letöltöttél) át lehet szerkeszteni (átírni a linkeket).

Képszerkesztéshez: Aki nem ismeri, ajánlom a png képeket, mert annak nincs (még fehér se) háttere csak rá kell rakni a képre. Hogy tudd mekkora méret kell, vagy egy már eredeti háttér képre rakd (fedd el vele) a sajátodat (abból, amit letöltöttél. másold ki a linket amit ki fogsz törölni, és illeszd be egy új oldalba, és ott mentheted), vagy Print Screenel lescreenshotolhatod a képernyőt, berakod paintbe (Control+V), elmented és arra rakod. A fejlécet úgy készítheted el, hogy választasz egy olyan témát az userstyles.org-ról, amin csak mellette van egy kép. Ott elég ha azt leradírozod, és már mehet is a szerkesztés. FONTOS! A FEJLÉCET PNG formátumban MENTSD EL, mert ha nem, a fehér kitakarja a színes hátteret. A diákigazolványra nem kell rátenni az átlátszó téglalapokat, mert az automatikusan rámegy, ha beállítod.

Példának itt a témám :3